Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

Artis Korea Sebelum dan Selepas Plastic Surgery

Haa , ini bukti artis kpop yang kpops fans kipas sampai mati pakai pembedahan plastik . Kalau ikutkan bukan semua penduduk Korea yang cantik macam artis kpop . Kalau hensem atau cantik bukan daripada hati dan semula jadi tak guna jugak . Penduduk Malaysia lagi hensem dan cantik . Ternyata Yeah!

Untuk fakta, kira-kira 71% drp artis-artis Korea Selatan pernah menjalani pembedahan plastik. Untuk rekod, lebih daripada 60 % rakyat Korea Selatan pula pernah menjalani pembedahan plastik, menjadikan ia negara paling tinggi di dunia memiliki penduduk yg melakukan pembedahan plastik. No wonderlah depa semua segak2 dan cun2 belaka...


Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

10 comments:

DayangkuLynn berkata...

mmg kat sana ramai wat plastic surgery.. tp x smua..
kdang2 blh jgk disbbkan prubahan mngikut peningkatan umur.. mcm sy..wakaka
rsenye no.23 ha ji won mke ori, silap org tu kot..
https://www.facebook.com/notes/korean-drama/ha-ji-wons-young-photos-any-plastic-surgery/10150161196031943

Kumbang Jingga berkata...

plastiknya dorang hihi

Nzyrahun berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mira madihah berkata...

mmg betul kalau nak artis kat sana kena buat plastic surgery baru masyukkk :D

Farhana Jafri berkata...

yeah!! UKISS xd sbb dorang natural beauty hik3.. tp sbnarny rmai lg yg wt plastic surgery.. boleh kata 90% buat..

jemput singgah ANASAURUS :)

fingerkontot berkata...

wow! plastiknya!

Diyana berkata...

tak da lah perfect mana rupanya

E'Mas berkata...

Saya dah tengok rancangan Strong Heart dan mengkaji secara pandangan kasar. Mereka bukan semua yg melakukan pembedahan plastik. Cuba tengok rancangan strong Heart. Memang dia orang ni cekal atasi kelemahan diri. Saya kagum mata sepet boleh jadi berlapis kelopak mata. Dihias dengan celak pekat,contect lence, make-up dll acssesories...memang dia orang mahir dalam penipuan sehingga mengubah diri berwajah berbeza. Lagi pula gambar2 sekolah memang la beza zaman dewasa. Dia org pandai menipu, tapi Pandanglah sudut positif untuk dicontohi seperti makanan mereka fresh x masak, aktiviti riadah, senaman kerap, rajin kerja keras dll ditambah denagan cuaca mereka yg sejuk mcm cameron highland. Banyak faktor penyumbang kecantikan. Cara hidup yg utamakan hiburan menjadi artis juga buat mereka jaga kulit. Cuma saya fikir tentang parut jatuh dan jerawat...mcm mana x ada langsung.

Tanpa Nama berkata...

Bersyukurlah dengan Anugerah Allah kepada kita semua

Tanpa Nama berkata...

x semua yg wat plastik surgery ni...contoh nye yoona snsd n kbyakan snsd x wat pon plastik ni..kbykan nye hanya omong kosong jer..hnya d sbbkan diorang artis kpop sbb tu lah diorang di kata kan wat plastic surgery n perubahan tersebut juga boleh diakibatkan make up....contoh nya artis kpop lelaki juga pakai bb cream yg tebal apatah lagi artis wanita kan....